English
Mapa webaKontakt


Ljeto sa Zagrebačkim holdingom - nagradna igra na Floraartu

Ljetnu ponudu Zagrebački holding – podružnice USO, AGM, Vladimir Nazor i ZET predstavit će i ove godine u sklopu Međunarodne vrtne izložbe Floraart  (29.05.-02.06.) zajedno s podružnicom Zrinjevac, pod zajedničkim nazivom "Ljeto sa Zagrebačkim holdingom". 

Planirate li ljetovanje na moru ili odmor na Sljemenu i sve to uz dobru knjigu, iskoristite akcijske popuste Zagrebačkog holdinga od 10 do čak 55 posto te odaberite najbolje za sebe i svoju obitelj. No to je samo dio bogate ponude holdingovih podružnica, koje i ove godine nude brojne mogućnosti kako ugodno provesti ljeto.

Ponuda podružnica moći će se razgledati u glavnom šatoru, a i ove godine Zagrebački holding zajedno s podružnicama za posjetitelje Floraarta pripremio je i nagradnu igru. Osvojiti se može 90 nagrada iz ljetne ponude Zagrebačkog holdinga od knjiga, cvjetnih sadnica, obiteljskih ulaznica za bazene, obiteljskih ručkova, obiteljskog paketa karata za city tour, tečajeva plivanja do vikenda za dvoje u Crikvenici.

Vidimo se na Bundeku!

Više možete pronaći na stranici Zagrebačkog holdingaPrijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.