English
Mapa webaKontakt


Kupališna sezona na Jarunu, Bundeku i vanjskim bazenima SP Mladost

Od subote, 01.06., kupališta jezera Jarun i Bundek spremna su dočekati svoje prve ovogodišnje kupače. O sigurnosti kupača, u vremenu od 10:00-20:00 sati brinuti će spasilačka služba.
           
Obavljeno je i predsezonsko ispitivanje vode od strane ovlaštenog laboratorija, te je ona trenutno izvrsne kakvoće na oba jezera. Tijekom sezone, ovlašteni laboratorij obavljati će uzorkovanje i ispitivanje kakvoće vode svaka dva tjedna.
 
Desetu godinu za redom na Jarunu će se vijoriti pet Plavih zastava - dvije na Malom jezeru, te po jedna na Velikom jezeru, Otoku Trešnjevka i Otoku Univerzijade. Svečano podizanje Plave zastave biti će u srijedu, 05.06., na otoku Univerzijada u 11:00 sati.

Plava zastava predstavlja međunarodni standard za čiste, sigurne i dobro održavane plaže i prateće objekte. To je priznanje koje vrijedi samo jednu sezonu, tako da svaku godinu iznova treba zadovoljiti strogo definirane kriterije, što Jarunu već 10 godinu za redom uspješno uspijeva.


Otvaranje vanjskih bazena SP Mladost

Svoja vrata, u subotu, 01.06., otvaraju i vanjski bazeni Sportskog parka Mladost, i to u terminu od 10:00-19:00 sati.

Termini rekreacije za građanstvo na vanjskim bazenima su:  

01.06. - 16.06. od 17.06.
radnim danom
12:00-18:00
vikendom i blagdanom
10:00-19:00
radnim danom
12:00-19:00
vikendom i blagdanom
10:00-19:00

Cijene ulaznica ostale su nepromijenjene, radnim danom za odraslu osobu cijena je 25 kuna, a za djecu do 12 godina, cijena je 20 kuna. Cijena ulaznice vikendom za odraslu osobu je 30 kuna, a za djecu do 12 godina, 25 kuna.

 
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.