English
Mapa webaKontakt


Bajaga i Instruktori prvi put sviraju na Šalati

U subotu, 8. lipnja 2013. godine, Bajaga i Instruktori održati će veliki open air koncert na zagrebačkoj Šalati u sklopu turneje „Daljina, dim i prašina“.
 
Bajaga i Instruktori, koji po prvi puta sviraju na Šalati, na ovom će koncertu ugostiti i brojne glazbene prijatelje. Uz pjesme s novog albuma „Daljina, dim i prašina“ izvoditi će i svoje najveće hitove.
 
Šalata, kao mjesto na kojem se održava i ovaj koncert, još jednom se potvrđuje kao sjajan odabir za koncerte na otvorenom.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.