English
Mapa webaKontakt


Najbolje u Hrvatskoj u 2013 - izabrali građani

RŠC Jarun i Park Bundek i ove su godine izabrani, od strane građana Zagreba, među najbolje prirodne atrakcije (3. i 4. mjesto) u Gradu Zagrebu u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2013. – Izabrali građani, koje bi najčešće posjetili i preporučili turistima.

Rezultati istraživanja objavljeni su i dostupni na portalu www.najboljeuhrvatskoj.info, kao i na mobilnoj aplikaciji za iPhone i ANDROID pametne telefone bestCROATIA, koja je istovremeno GPS turistički vodič s preko 3000 atrakcija, planer i foto album putovanja. Istraživanje za 2013. godinu provodio je portal VIKENDPLANER.info u suradnji sa GFK centrom za istraživanje.

U stručnom istraživanju GFK - centra za istraživanje tržišta, sudjelovalo je više od 3000 anketiranih iz cijele Hrvatske. Brojne mogućnosti za rekreaciju na Jarunu izvrsnim je ocijenilo 48,35 % ispitanika, dok je Park Bundek odabralo 31,87 % ispitanika. Uz njih se na listi najboljih sportskih destinacija nalaze i još neki objekti kojima upravlja Podružnica, i to: Hipodrom Zagreb, ŠRC Šalata, Dom sportova, bazen Utrina i SP Mladost.

Svakako valja istaknuti i nominaciju hotela Tomislavov dom (hotel s tri zvijezdice), koji je također u sastavu naše Podružnice. U kategoriji Smještaj s 18,68 % glasova ispitanika nalazi se na šestom mjestu u društvu svjetski poznatih zagrebačkih hotela visoke kategorije (s pet zvijezdica). Svojom pozicijom, udobnošću i odličnom hranom tijekom cijele godine privlači ne samo Zagrepčane, nego i goste iz cijelog svijeta.

Prema preporuci portala, usporite malo barem vikendom, pogledajte oko sebe i budite svjesni trenutka i mjesta gdje živimo. I ne zaboravite da su najbolje stvari obično vrlo dostupne ili čak besplatne. Neka Vam ovo bude poziv i preporuka da nas posjetite!

Dobro došli na objekte Podružnice Upravljanje sportskim objektima!  


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.