English
Mapa webaKontakt


"Dugo filmsko ljeto" na Jarunu i Bundeku

Srpanj i kolovoz, na Jarunu i Bundeku, biti će u znaku besplatnih filmskih projekcija. Naime, svakog petka na Jarunu i svake subote na Bundeku, organizator "Dugog filmskog ljeta" pripremio je za sve posjetitelje velike filmske hitove, idealne za noćne projekcije pod vedrim nebom na zagrebačkim jezerima.

Dugo filmsko ljeto kreće na Jarunu već u subotu, 13.07., a projekcija će se održavati na livadi zapadno od Ulice Hrvatskog sokola, iza restorana Leut. Preostale projekcije na Jarunu, održati će se, 20.07., 27.07., 03.08. i 10.08., s početkom u 21:30 sati.

Projekcije na Bundeku, započinju u petak, 26.07., a održavati će se i 02.08., 09.08., 16.08. i 23.08. Mjesto održavanja je amfiteatar na južnom dijelu jezera Bundek, s početkom u 21:30 sati.

Ukoliko ovog ljeta želite uživati u sjajnim filmovima, odličnim glumcima i vrhunskim redateljima pozivamo vas da posjetite Jarun i Bundek!


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.