English
Mapa webaKontakt


Završetak kupališne sezone na vanjskim bazenima

Obavještavamo sve korisnike da u petak, 05. rujna 2013. godine, završava kupališna sezona na vanjskim bazenima Sportskog parka Mladost, a u nedjelju, 08. rujna, zatvoriti će se i bazeni ŠRC Šalata.
 
U rekreativnom plivanju na vanjskim bazenima SP Mladost možete uživati još sutra, i to u terminu od 12:00-19:00 sati, a na Šalati rekreacija je moguća od 13:30-18:00 sati (petak), odnosno za vikend od 11:00-19:00 sati.
 
Zahvaljujemo svim korisnicima koji su nas posjetili ove kupališne sezone, te ih sve pozivamo na rekreativno kupanje na naše unutarnje (zatvorene) bazene.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.