English
Mapa webaKontakt


Klizališta Dom sportova i Velesajam otvaraju se za rekreativno klizanje

U mjesecu listopadu tradicionalno počinje sezona klizanja u Zagrebu. Od tri zagrebačka klizališta, klizalište Doma sportova, prvi će otvoriti svoja vrata građanima, u četvrtak, 03. listopada, dok će Velesajam to učiniti dan kasnije, u petak 04. listopada.

Radno vrijeme klizališta Dom sportova, u četvrtak i petak biti će od 20:00-21:30 sati, a za dane vikenda klizati ćete moći od 10:30-12:00; 17:30-19:00; 20:00-21:30 sati. Rekreacija na klizalištu Velesajam u petak, i dane vikenda biti će u večernjem terminu od 20:00-21:30.

Cijena se nisu mijenjale u odnosu na prošlu godinu, te pojedinačna ulaznica iznosi 15 kuna, a pretplata na deset ulaznica iznosi 120 kuna. Ukoliko nemate vlastite klizaljke, možete ih iznajmiti po cijeni od 15 kuna.

Radujemo se vašem dolasku!


Detaljan pregled termina rekreacije na klizalištu Dom sportova
Detaljan pregled termina rekreacije na klizalištu Velesajam


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.