English
Mapa webaKontakt


Sutra izvlačenje parova za ovogodišnju Kutiju šibica

Prijave za ovogodišnje 43. po redu izdanje popularnog malonogometnog turnira Kutija šibica završilo je u ponedjeljak, 11. studenog 2013. godine.

Prijaviti se moglo za seniorski i veteranski  turnir, a ove godine ukupni broj ekipa koje će zaigrati mali nogomet u sportskim dvoranama Podružnice je 156. Na seniorskom turniru zaigrati će tako 116 momčadi, a na veteranskom 40.

Izvlačenje parova održati će se sutra, na mjestu gdje je sve počelo, u dvorani Trešnjevka, popularnoj "Kutiji šibica" u 12:00 sati.

Prve utakmice započinju u nedjelju, 24. studenog 2013. godine.


Više o turniru na www.kutija-sibica.hr

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.