English
Mapa webaKontakt


Bajka na ledu u Domu sportova

Klizački klub Medo priprema novi ledeni spektakl za djecu i odrasle  koji je na rasporedu u utorak, 19.11. i srijedu, 20.11. 2013. godine, u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Povodom 100. godišnjice od kada je napisana jedna on najljepših bajki za djecu i odrasle, "Čudnovate zgode Šegrta Hlapića", klizači klizačkog kluba Medo prenijeti će i na led. 

Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica, dočarat će bajkoviti svijet koji je davne 1913. stvorila Hrvatska književnica Ivana Brlić Mažuranić

U ovom spektaklu na ledu sudjeluje do stotinjak klizača i klizačica koji sav svoj trud i talent ulažu u savršenstvo izvedbe.

Bajka će se održati:
  • Utorak, 19.11.2013, 10:00, 14:00 i 18:00 sati,
  • Srijeda, 20.11.2013, 10:00 sati.

Za više informacija posjetite službenu stranicu KK Medo


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.