English
Mapa webaKontakt


Škola košarke na Mladosti

Akcija pod nazivom „Dani otvorenih vrata“ provoditi će se na otvorenim terenima Sportskog parka Mladost, s ciljem okupljanja što većeg broja djece u dobi od 10 do 15 godina i njihovog uvođenja u svijet košarke.  
 
Školu košarke voditi će iskusni treneri  KK Cedevita, a  za njeno pohađanje nije nužno košarkaško predznanje. Održavati će se svakodnevno, od 22. kolovoza do 2. rujna  2012., od 19.00 do 21.00 sati.
 
Vrata škole košarke u Sportskom parku Mladost otvaraju se u srijedu 22. kolovoza 2012. godine u 19.00 sati i pozvani su svi mladi koji žele igrati košarku da se uključe u rad škole kako bi se zabavili, učili, napredovali ili pripremili za natjecanja.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.