Mali Medo slavi 25. rođendan

Pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a u organizaciji vaterpolo kluba Medveščak, od 26. do 29. srpnja 2012. godine održati će se 25. međunarodni vaterpolo turnir ‘Mali medo’ za igrače rođene 1997. i mlađe.

„Mali Medo“  je tradicionalni međunarodni vaterpolo turnir koji se ove godine održava po 25. put. To je turnir koji je zadražao kontinuitet održavanja i za vrijeme Domovinskog rada, a prvi put je održan još davne 1988. godine. Od 26. do 29. srpnja na  bazenima ŠRC Šalata možete pogledati igračke vještine mladih, velikih vaterpolskih nada svojih klubova, te klubova iz susjednih zemalja.

Svečano otvaranje  turnira planirano  je za danas, 26. srpnja u 18.00 sati. Na turniru sudjeluju klubovi iz četiri zemlje: Njemačke, Srbije, Crne Gore i Hrvatske, a to su ekipe: Partizan-Beograd, Vojvodina – Novi Sad, Primorac – Kotor, SSV Esslingen, Mornar – Split, Kruna-Osijek, te Mladost i Medveščak. Najbolji igrač, strijelac i golman dobit će pokal i prigodne poklone, dok prve tri ekipe na turniru umjesto pehara dobivaju plišanog medu.

Dođite i pogledajte kako mlade vaterpolske nade igraju.