English
Mapa webaKontakt


Završile prijave za MNT Kutija šibica

Prijave za ovogodišnje 41. izdanje malonogometnog turnira Kutija šibica završile su u petak, 11.11.2011. godine.

Ukupan broj momčadi koji se prijavio ove godine je 189, od čega se za Seniorski turnir prijavilo 132 momčadi, za Veteranski turnir 48 momčadi, a za Futsal turnir 9 momčadi.

Organizatori ovogodišnjeg izdanja turnira Kutije šibica su na sugestiju Futsal komisije Izvršnog Odbora - Hrvatskog nogometnog saveza, a u svrhu promocije nadolazećeg Europskog prvenstva u Futsalu koji će se iduće godine održati u Hrvatskoj imali najbolju namjeru i želju da se u sklopu Kutije odigra i turnir prema futsal pravilima.

Nažalost, obzirom na izrazito slab odaziv odnosno nezainteresiranost za Futsal turnir, Organizacijski Odbor Kutije šibica odlučio je da se turnir u futsalu u sklopu ovogodišnje Kutije neće održati.

Na turniru će ove godine tako sudjelovati 180 momčadi, a izvlačenja je na rasporedu u četvrtak, 17.11. u dvorani Trešnjevka s početkom u 12:00 sati.

 

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.