English
Mapa webaKontakt


Završno druženje s Medvjedima u Domu sportova

Povodom završetka 2012./2013. sezone u Erste Bank hokejskoj ligi KHL Medveščak Zagreb u petak 15. ožujka od 19:00 do 21:00 h u Ledenoj dvorani Doma sportova organizira već tradicionalno druženje i klizanje s igračima Medveščaka.

Ulaz na druženje u Domu sportova je slobodan! U Ledenoj će biti organizirano i iznajmljivanje klizaljki za druženje s Medvjedima na ledu.

Iako su ambicije Medvjeda ove sezonu bile velike, u doigravanju ih je nakon šest odigranih četvrtfinalnih utakmica zaustavio Red Bull Salzburg koji je dobio seriju sa 4 - 2.

Ovim druženjem Medvjedi žele zahvaliti navijačima na fantastičnoj potpori tijekom domaćih i gostujućih utakmica, kao i za nevjerojatnu podršku koju uživaju već četvrtu sezonu.

Medvjedima želimo i da u sljedećoj sezoni budu jednako uspješni, ako ne i bolji!
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.