Zanimljiv vikend u Parku Bundek

Ovaj vikend 07.06. i 08.06. biti će zanimljiv kako na RŠC Jarun, tako i u Parku Bundek. Naime, i na Bundeku vas očekuje puno zanimljiv događanja, te vas pozivamo da ga posjetite i provedete ugodan odmor na otvorenom.

DM ženska utrka

U subotu, 07.06., u Parku Bundek će se održati dm ženska utrka i to rekreacijska (2,2 km) i natjecateljska (5,1 km). Glavni cilj ove utrke je promicanje zdravog i aktivnog života.

Također, biti će organizirana i dm babybonus utrka za djecu do 6 godina starosti, u dužini od 300 metara. Program počinje u 16:00 sati, a uz edukativno-zabavni sadržaj za cijelu obitelj, očekuje vas i bogat zabavno-sportski sadržaj, te koncert grupe Colonia, s početkom od 19:30 sati.

Prijave za utrku su u tijeku i traju do 07.06., a sav prihod od kotizacija biti će doniran Udruzi Crveni nosevi.

Finale Prvenstva Hrvatske u roštiljanju

U nedjelju, 08.06., Park Bundek će biti u znaku roštiljanja jer je dan rezerviran za finale 3. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju. Program započinje u 12:00 sati, i trajati će sve do 22:00 sata uz puno zabave.

Očekuje se i nastup Ivana Zaka, Begina i Kumova, a posjetitelji će imati priliku sudjelovati i u nagradnim igrama te osvojiti brojne vrijedne nagrade.

Ovo je jedinstvena prilika da zaobiđete pripremu nedjeljnog ručka, i da po povoljnim cijenama uživate u mesnim delicijama na Bundeku.