"Karavana za život" na RŠC Jarun

Udruga Karavana za život “bikeri na cesti” organizira treću karavanu, koja će ove godine okupiti više tisuća bikera, motorista i motociklista iz cijele Hrvatske i inozemstva i to u Zagrebu, RŠC Jarun – Otok hrvatske mladeži, 3. svibnja 2014. godine. Generalni pokrovitelj ove manifestacije je Grad Zagreb.

Karavana za život – bikeri na cesti, prvi je put realizirana 2012. godine, a okupila je više tisuća motocikala. Ove godine prema riječima organizatora očekuje se dolazak oko 6000 sudionika. Cilj karavane je okupiti što veći broj motociklista iz Hrvatske i okolnih zemalja, kako bi javnosti zajednički ukazali na opasnosti koje prijete vozačima motocikala.

Uz Karavanu koja dolazi iz svih smjerova Hrvatske očekuje se i veliki broj sudionika iz susjednih zemalja. Svi oni susresti će se na dvije točke ulaza u grad na istoku i na zapadu. Kod ulice Hrvatskog sokola na ulazu u RŠC Jarun minutom šutnje odat će se počast svim poginulima.

Na Otoku hrvatske mladeži biti će organizirani koncerti, te postavljeni štandovi s puno različitog popratnog sadržaja, a cijela manifestacija imat će i humanitarni predznak.

Pozivamo i vas da se pridružite Karavani na Jarunu!