Kreće završnica 43. Kutije šibica

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, Mal Gal Građevinarstvo, Riblji Restoran Korkyra i Carling Pub, četiri su ekipe, koje su nakon gotovo mjesec dana odigravanja utakmica, jučer u prepunoj dvorani II, Doma sportova izborile polufinale Glavnog turnira 43. Kutije šibica.

Na Štefanje smo ujedno i saznali koje će se momčadi boriti za titulu najboljeg u Veteranskom dijelu turnira, a to su prošlogodišnji pobjednik iz Rijeke, Rident, koji će u finalu, 28. prosinca, naslov braniti protiv ekipe Pun-pogodak.com.

Danas, s početkom od 16:00 sati započinje polufinalni dan koji otvaraju MNK Cvjetno Poliklinika Milojević i Mal Gal Građevinarstvo, a drugo polufinale Glavnog turnira između ekipa Riblji Restoran Korkyra i Carling Pub na rasporedu je u 19:00 sati.

U 18:00 sati, utakmica između ŠRC Jelenovac i Gemax, Pristava iz Slovenija odlučivati će o treće plasiranoj ekipi u Veteranskoj konkurenciji.

Humanitarni turnir "4 KLUBA"

U sklopu polufinalnog dana očekuje nas i odigravanje polufinalnih utakmica Humanitarnog turnira "4 Kluba". Prvo polufinale je na rasporedu u 17:00 sati, a drugo u 20:00 sati. Očekuje nas nastup poznatih imena malog i velikog nogometa, koji su se okupili u četiri momčadi poznatih zagrebačkih klubova i kafića, BBS, Roko, H2O i Best.

Prihodi od tog Turnira donirati će se u humanitarne svrhe za pomoć dječaku Antunu Glasnoviću koji boluje od Neuronalne ceroidne lipofuscinoze.

Finalni dan Kutije šibica

Veliko finale održati će se u subotu, 28. prosinca, kada ćemo dobiti pobjednike 43. Kutije šibica. Program finalnog dana je sljedeći:
  • 16:45 sati - Utakmica za 3. mjesto Glavnog turnira
  • 18:00 sati - Finale Veteranskog turnira
  • 19:00 sati - Finale 43. Kutije šibica 2013.
  • 20:15 sati - Finale Humanitarnog turnira "4 Kluba"
Cijena ulaznice je 30,00 kuna.

Vidimo se u Dvorani II, Doma sportova na velikoj završnici ovogodišnjeg najpoznatijeg malonogometnog turnira Kutija šibica!