Kreće završnica 44. Kutije šibica

Malonogometni turnir Kutija šibica kreće u svoju završnicu. Tradicionalno, Štefanje je dan rezerviran za četvrtfinalne utakmice Glavnog turnira, dan kada je Mala dvorana Doma sportova puna navijača željnog dobrog malog nogometa.

Osam ekipa koje su izborile svoje mjesto u četvrtfinalu ću Studio Valore, AC Malešnica, Carling Pub, Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi, Damaged Jeans Teatro Sokol, Promotionplay, CB Dobermann i Big Bang Team.

Današnji malonogometni dan započinje već u 16:00 sati kada je na rasporedu polufinalna utakmica Veteranskog dijela turnir. Paket ulaznica koji uključuje ulaz za četvrtfinalne i polufinalne utakmice, te finale iznosi 50,00 kuna.

Polufinalne utakmice Glavnog turnira na rasporedu su u subotu, 27.12., s početkom od 17:00 sati, a u subotu nas ujedno očekuje i utakmica za treće mjesto u Veteranskom dijelu turnira s početkom od 16:00 sati.

Veliko finale ovogodišnje 44. Kutije šibica, kada ćemo dobiti novog malonogometnog pobjednika ovog prestižnog turnira je na rasporedu u nedjelju, 28.12., u Maloj dvorani Doma sportova.

Pozivamo vas da i ove godine budete dio velike završnice Kutije šibica, da navijate za svoje ekipe, te uživate u vrhunskom malom nogometu!

Više na www.kutija-sibica.hr i fun page stranici na facebook-u.