Najbolje u Hrvatskoj u 2013 - izabrali građani

RŠC Jarun i Park Bundek i ove su godine izabrani, od strane građana Zagreba, među najbolje prirodne atrakcije (3. i 4. mjesto) u Gradu Zagrebu u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2013. – Izabrali građani, koje bi najčešće posjetili i preporučili turistima.

Rezultati istraživanja objavljeni su i dostupni na portalu www.najboljeuhrvatskoj.info, kao i na mobilnoj aplikaciji za iPhone i ANDROID pametne telefone bestCROATIA, koja je istovremeno GPS turistički vodič s preko 3000 atrakcija, planer i foto album putovanja. Istraživanje za 2013. godinu provodio je portal VIKENDPLANER.info u suradnji sa GFK centrom za istraživanje.

U stručnom istraživanju GFK - centra za istraživanje tržišta, sudjelovalo je više od 3000 anketiranih iz cijele Hrvatske. Brojne mogućnosti za rekreaciju na Jarunu izvrsnim je ocijenilo 48,35 % ispitanika, dok je Park Bundek odabralo 31,87 % ispitanika. Uz njih se na listi najboljih sportskih destinacija nalaze i još neki objekti kojima upravlja Podružnica, i to: Hipodrom Zagreb, ŠRC Šalata, Dom sportova, bazen Utrina i SP Mladost.

Svakako valja istaknuti i nominaciju hotela Tomislavov dom (hotel s tri zvijezdice), koji je također u sastavu naše Podružnice. U kategoriji Smještaj s 18,68 % glasova ispitanika nalazi se na šestom mjestu u društvu svjetski poznatih zagrebačkih hotela visoke kategorije (s pet zvijezdica). Svojom pozicijom, udobnošću i odličnom hranom tijekom cijele godine privlači ne samo Zagrepčane, nego i goste iz cijelog svijeta.

Prema preporuci portala, usporite malo barem vikendom, pogledajte oko sebe i budite svjesni trenutka i mjesta gdje živimo. I ne zaboravite da su najbolje stvari obično vrlo dostupne ili čak besplatne. Neka Vam ovo bude poziv i preporuka da nas posjetite!

Dobro došli na objekte Podružnice Upravljanje sportskim objektima!