Obilježen Maskenbal na klizalištu Šalata

U nedjelju, 23. veljače, na otvorenom klizalištu Šalata održao se tradicionalni Maskenbal na ledu. Popularni Maskenbal ove je godine doživio svoje 24 izdanje, te opet nanovo okupio veliki broj malih i velikih maskiranih posjetitelja.

Ni kišovito vrijeme nije spriječilo 150-tak klizača da pokaže svoje maske na ledu Šalate, i izbori se za jednu od nekoliko vrijednih nagrada.

U programu koji je trajao od 10:30-12:00 sati, zamaskirane klizače promatrao je žiri koji je na kraju među svim maskama nagradio one koje su se po nečemu razlikovale od drugih. Cilj je bio nagraditi upravo one maske koje su djelo vrijednih ruku malih klizača i njihovih roditelja.

Zahvaljujući našim dragim sponzorima i prijateljima koji su za najbolje maske pripremili bogate poklone, podijeljene su tri glavne i 10 utješnih nagrada. Najbolja i najorginalnija maska ovogodišnjeg maskenbala je mali kuhar, druga nagrada pripala je klizačici koja se zamaskirala u muhu, a treća nagrada otišla je u ruke Bakici, Silvestru i Twitiju, likovima iz popularnog crtića.

Nakon programa svi posjetitelji zasladili su se krafnama kojima ih je počastio organizator Maskenbala, Ustanova Upravljanje sportskim objektima.

Djelić atmosfere sa Maskenbala donosimo u fotogaleriji