Počinje INmusic festival na Jarunu

Od ponedjeljka, 23. lipnja, do srijede, 25. lipnja, na RŠC Jarun, na otoku Hrvatske mladeži, održati će se najveći open air festival u Hrvatskoj, INmusic festival.

INmusic festival održava se deveti puta za redom u svom standardnom trodnevnom izdanju, a organizatori najavljuju da će ovu predjubilarnu festivalsko-glazbenu manifestaciju pratiti još više dodatnih programa i novih sadržaja isključivo vezanih uz INmusic festival.

The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, Flogging Molly, Wolfmother tek su neki od bendova s podužeg popisa  izvođača na ovogodišnjem festivalu, a i ove godine održat će se kazališne predstave u sklopu INteatra.

Posjetitelje  festivala očekuje još niz drugih programa, od već poznatog RockIN horsea, zatim Šume Striborove, Balkan Partyja do programa “Tko pjeva zlo ne misli”, ali i još niz drugih iznenađenja koje je pripremio organizator.

Napomenimo još da je ove godine INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka.

Više o INmusic festivalu pronađite ovdje