Potpisan ugovor o suradnji sa Kineziološkim fakultetom

U prostorijama Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, potpisan je danas Sporazum o suradnji između Zagrebačkog holdinga d.o.o., Podružnice Upravljanje sportskim objektima i Kineziološkog fakulteta. 
 
Potpisnici sporazuma, voditelj Podružnice g. Ivo Erić i dekan Kineziološkog fakulteta g. Igor Jukić složili su se kako je cilj ovog sporazuma poboljšanje sustavnog održavanja i razvijanje daljnje poslovne suradnje koja se odnosi na više segmenata u sportu.
Sporazumne strane stručno će surađivati u organizaciji sportskih priredbi, razmjenjivati će se iskustva u radu kineziologa na programima Podružnice, studenti kineziologije sudjelovati će u provođenju sportskih programa koje Podružnica nudi svojim korisnicima.
Nakon potpisa ovog sporazuma KIF-a će za svoje studente moći planirati i provoditi svoju metodičku praksu na sportskim objektima kojima upravlja Podružnica, a ujedno će i pomoći kineziolozima zaposlenima u Podružnici u usavršavanju i daljnjem školovanju.

 
Ova suradnja prvenstveno je usmjerena za dobrobit  svih korisnika usluga Podružnice jer će se angažiranjem studenta Kineziološkog fakulteta dodatno dobiti na kvalitetnijoj i stručnijoj edukaciji u sportskim sadržajima koje nudi Podružnica.