Rekreacija za treću životnu dob

Lokacija: SRC Šalata
Mjesto održavanja programa: Trim kabinet
Sudjeluju u programu: Muškarci i žene iznad 60 godina
Sati održavanja : od 13:30 - 14:15 sati               
Dani održavanja: Utorkom i četvrtkom
Cijena programa; 13.28 EUR
Vođenje programa: Diplomirani kineziolog

Opis programa:
Uz stručno vodstvo kineziologa, a s obzirom na involutivne promjene provode se vježbe aerobnog tipa, vježbe fleksibilnosti, jačanja, ravnoteže, inkontinencije, disanja i  kontrolirane vježbe koordinacije s niskim volumenom opterećenja te medicinske vježbe za sve mišićne skupine, zglobove i dijelove tijela. Korisnik vježba prema vlastitim mogućnostima. Pristup je individualan u smislu intenziviranja vježbi te se pazi na njihovo pravilno izvođenje. 
 
Cilj programa:
Pozitivan utjecaj na cjelokupni psihofizički status korisnika; održavanje postojećeg stanja organizma; održavanje i poboljšavanje cirkulacije, izdržljivosti, pokretljivosti i jakosti organizma za svakodnevni život, održavanje socijalne komponente te utjecaj na pozitivno raspoloženja korisnika
 
Napomene:
Oprema za vježbanje: udobne tenisice, tajice ili trenirka, mali ručnik i boca s vodom. U slučaju zdravstvenih problema (visoki tlak, problemi s kralješnicom, srcem, zglobovima….) prije uključivanja u program potrebno je mišljenje liječnika koje treba donijeti voditelju programa.

Plaćanje:
Putem uplatnice, Internet bankarstva i na blagajni SRC Šalata.
               
Kontakt i informacije: 
Sanja Žuti Bradley
Tel: +385 1 46 18 509 
e-mail: sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr