Rekreacija za uskršnji vikend

Za nadolazeći uskršnji vikend mnogi građani spojiti će koji dan više i potražiti odmor što dalje od svojih ureda i svakodnevnih obaveza. Ukoliko vikend ipak provodite u gradu, i nakon blagdanskog ručka odlučite se baviti rekreacijom pozivamo vas na naše objekte.

Unutarnji bazeni Ustanove, Zimsko plivalište Mladost, bazen Utrina i SP Mladost, 20.04.2014. godine biti će zatvoreni, ali rekreacija će biti moguća za Uskršnji ponedjeljak i to prema sljedećem rasporedu:
  • Zimsko plivalište Mladost - od 12:00 do 20:00 sati;
  • Bazen Utrina - od 12:00 do 20:00 sati i
  • SP Mladost - od 10:00 do 14:00 sati.
Ukoliko vremenske prilike budu pogodne za boravak na otvorenom, pozivamo vas da za vikend posjetite Jarun i Bundek, uživate u raznim oblicima rekreacije - šetnji, trčanju, biciklizmu, rolanju, te u druženju s obitelji i prijateljima uz dobar roštilj.

Na Jarunu je roštiljanje moguće na lokacijama Malog i Velikog jezera gdje se nalazi oko 30-tak betonskih blokova na kojima se mogu postaviti rešetke za roštilj. Na Bundeku, na njegovoj južnoj i sjevernoj strani postavljeno je 15 mjesta sa po 4 betosnka bloka za rešetke na kojima je moguće roštiljanje.

Ukoliko se pak uputite na planinarenje Sljemenom, pozivamo vas da posjetite hotel Tomislavov dom i AK Snježnu kraljicu koji su pripremili bogate uskršnje meni-e ovog vikenda.

Svima želimo blagoslovljen i sretan Uskrs!