Vikend događanja na objektima Podružnice

Pokret za radost naziv je novoga projekta čiji je cilj poticanje zdravih životnih stilova i aktivnijega života. Dvodnevni program održat će se 14. i 15. rujna na zagrebačkom jezeru Bundeku, a obilovat će brojnim sportsko-rekreacijskim i zabavnim aktivnostima i programima, koji će posjetitelje, bez obzira na njihovu dob, poticati na tjelovježbu i kretanje.

Okosnica projekta Pokret za radost bit će PARKiranje, program tijekom kojega će svi zainteresirani građani imati prigodu uključiti se u raznovrsne aktivnosti koje promiću kretanje i tjelovježbu. Na Bundeku vas očekuje bogati program, koji će uključivati rekreacijske i kreativne radionice, plesne programe i skupnu tjelovježbu, i to sve besplatno.


Otvoreni dan Mladosti

U subotu, 14.09., na SP Mladost, od 10:00-14:00 sati održat će se "Otvoreni dan Mladosti".

Riječ je o događanju u kojem sportski klubovi otvaraju svoja vrata zainteresiranim roditeljima, djeci i mladima koji žele upoznati način rada pojedinih klubova i sportova, te prepoznati koji je za njih osobno sport najbolji kako bi se učlanili u veliku obitelj sportaša HAŠK Mladosti (atletika, plivanje, vaterpolo, sinkro plivanje, veslanje, tenis, judo, mačevanje, ragbi, odbojka).