English
Mapa webaKontakt

U četvrtak 02.11. počinju prijave za 52. izdanje Kutije šibica

                   
 
U četvrtak 02. studenoga službeno počinju prijave za 52. po redu izdanje kultnog malonogometnog turnira Kutija šibica 2023. powered by Powerade .
Prijave traju do 10. studenoga, a odvijaju se u samom Domu sportova svakog radnog dana od 12:00 do 20:00 sati, u subotu  04. 11. prijave su od 09:00 do 15:00 dok u nedjelju nema prijava. Oni koji ne stignu do Trga Krešimir Ćosića 11, I. kat, soba 103,  mogu se prijaviti i online na web stranici www.kutija-sibica.hr.

Cijena kotizacije za seniorski i veteranski turnir je 150 eura, dok za turnir žena iznosi 50 eura. Seniorski i veteranski turnir se igraju loptom veličine broj 5 s reduciranim  odskokom dok se turnir žena igra s loptom veličine 4.
Uz 52. seniorski turnir igrati će se i 16. veteranski turnir te 7. turnir žena a ukupni nagradni fond turnira iznosi 25.000 eura uz uobičajene pehare, medalje i sponzorske darove.
Izvlačenje parova predviđeno je za 15. studenoga nakon čega slijede dvoboji na četiri lokacije: dvorani 2  Doma sportova, SD Boško Božić Pepsi, SD Sutinska vrela i SD Dubrava.
Uzbudljiva završnica turnira  već tradicionalno započinje na Štefanje, a 29. prosinca biti će poznat i pobjednik 52. izdanja najvećeg malonogometnog turnira u regiji uz izravan televizijski prijenos na HTV-u počevši već od četvrt finala.
Sve informacije moguće je dobiti na www.kutija-sibica.hr, te na broj telefona 01 6421 047 za vrijeme trajanja prijava od 02. do 10.11. između 12:00 i 20:00 sati.





Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.