English
Mapa webaKontakt

Tisuće posjetitelja na rođendanu Sportskih objekata

U nedjelju, 06.12.2015., Ustanova je po prvi put obilježila „Dan Sportskih objekata Zagreba“.

Središnja proslava započela je u 11:00 sati na Trgu Krešimira Ćosića kojim su u prošlosti prošetali brojni hrvatski i svjetski sportaši.

Na rođendanu Ustanove uz sugrađane i zaposlenike, kao gost, došao je i Gordan Kožulj, ambasador nadolazećih 3. Europskih sveučilišnih igara (ESI) u društvu Hrkija maskote ESI– koji je taj dan bio glavna atrakcija među svim posjetiteljima, a naročito među našim najmlađim gostima.

Predstavnik Hrvatskog Caritas-a Boris Peterlin ukratko nam je predstavio projekt „Za tisuću radosti – Zagrli svijet“, a za kraj sve okupljene mini koncertom su razveselili „Klinci s Ribnjaka“.

Slavlje se nastavilo u dvoranama, bazenima i klizalištima grada Zagreba. Najmlađi su uživali u putovanju kroz svijet bajki kojim su ih proveli klizačice i klizači KK Medo, a oni stariji u revijalnoj malonogometnoj utakmici u sklopu turnira Kutija šibica koji slavi 45. rođendan.

Preko tri tisuće posjetitelja uživalo je u nedjelju u besplatnom plivanju i klizanju, priredbi na ledu, te revijalnoj malonogometnoj utakmici Grada i Ustanove. Najposjećenija su bila klizališta, koje je taj dan posjetilo i do 40 % više posjetitelja u odnosu na „normalnu“ nedjelju.

Kratak pregled donosimo u fotogaleriji


DU1.JPG
DU2.JPG
DU3.JPG
DU5.JPG
DU6.jpg
DU7.jpg
DU8.JPG
DU9.JPG
DU10.JPG
DU4.JPG

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.