English
Mapa webaKontakt

Izvučeni parovi za predstojeću Kutiju šibica

Saznali smo tko će protiv koga na 52. MNT Kutija šibica, krećemo 25. studenog
U dvorani 2 Doma sportova danas, 15. studenog održano je izvlačenje parova za 52. MNT Kutija šibica powered by Powerade
 
 
280 ekipa prijavljeno je na ovogodišnju, 52. Kutiju šibica powered by Powerade, a u dvorani 2 Doma sportova održano je i izvlačenje parova. Saznali smo tko su parovi u tri kategorije- 16 ekipa žena, 84 ekipe veterana i 180 ekipa seniora.
Raspored utakmica i parove možete pronaći na sljedećoj poveznici:
Najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i regiji počinje 25. studenog i to na četiri lokacije- dvorana 2 Doma sportova, SD Boško Božić Pepsi, SD Sutinska vrela i SD Dubrava. Vrhunac se već tradicionalno očekuje na Štefanje kada počinju završni susreti, a 29. prosinca bit će nam poznat i pobjednik ovogodišnje Kutije šibica. Završnica turnira imat će i izravan prijenos na HTV-u.
Za nagradni fond od 25 tisuća eura ove se godine bori 280 ekipa, među kojima se nalaze i ekipe koje su već postale legende Kutije šibica i koje su ju osvajale već nekoliko puta, no svakako veseli činjenica da veliki broj ekipa nastupa po prvi put, što jamči nastavak tradicije i među novim generacijama.
-Ove godine imamo prijavljenih 280 ekipa, što je u rangu s prošlogodišnjim brojkama i čime smo izuzetno zadovoljni. Kutija šibica je bila i ostala festival malog nogometa- izjavio je voditelj projekta Boro Stipić.
Kutija šibica svake godine privlači sve veći broj gledatelja, a i ove godine ih se očekuje između 25 i 30 tisuća, posebice u završnici turnira, stoga na vrijeme osigurajte svoje ulaznice.
-Svatko tko je jednom okusio atmosferu dvorane 2 na Štefanje, dolazi uvijek iznova- pozvao je gledatelje na ovogodišnju Kutiju šibica voditelj Ustanove upravljanje sportskim objektima Kosta Kostanjević.
Svi prisutni na događanju imali su priliku okusiti kako to izgleda na parketu dvorane 2, te su brojni pokušali zabiti sedmerac golmanu Futsal Dinama Anti Piplici- u tome su od 15-ak hrabrih uspjele tek dvije dame i dva gospodina.
Na izvlačenju parova okupile su se i neke od legendi Kutije šibica poput Krešimira Čivraga, Roberta Grdovića, Antonia Franje i Matije Đuvlata, koji su višestruki osvajači Kutije šibica, a hoće li im to i uspjeti i ove godine, vidjet ćemo uskoro.
Sve informacije o održavanju turnira, rasporedu utakmica i kupnji ulaznica možete pronaći na web stranici turnira www.kutija-sibica.hr te na društvenim mrežema MNT Kutija šibica


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.