English
Mapa webaKontakt


POZIV NA ISKAZIVANJE INTERESA ZA SKLAPANJE UGOVORA O KORIŠTENJU PROSTORA ZA SMJEŠTAJ KONJA NA SPORTSKOM OBJEKTU HIPODROM "ZAGREB"

Ustanova Upravljanje sportskim objektima objavljuje poziv za iskazivanje interesa za sklapanje Ugovora o korištenju prostora za smještaj konja na sportskom objektu Hipodrom „Zagreb“ sukladno Pravilniku o redu, ponašanju, korištenju, pravima i obvezama na sportskom objektu Hipodrom „Zagreb“ koji je stupio na snagu 03. studenog 2023. godine.

Pozivaju se svi zainteresirani da ispune ZAHTJEV ZA SMJEŠTAJ KONJA te isti dostave putem elektroničke pošte Uso-ured.direktora@sportskiobjekti.hr najkasnije do 17. studenog 2023., a čime će se smatrati da je podnositelj iskazao interes za sklapanje navedenog ugovora.

 
Radi otklanjanja bilo kakvih dvojbi, ustanova Upravljanje sportskim objektima, ovisno o raspoloživosti prostora za smještaj konja te drugim organizacijskim i poslovnim okolnostima, pridržava pravo ne sklopiti navedeni ugovor unatoč iskazanom interesu.  


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.