English
Mapa webaKontakt

BK Utrina ne radi do daljnjeg zbog tehničkih problema


BK Utrina ne radi  do daljnjeg  zbog tehničkih problema.

Poštovani korisnici,

Zbog tehničkog kvara u našoj strojarnici, što je rezultiralo poplavom zbog puknuća cijevi, kao mjera opreza automatski je izbačena filtracija što je dovelo do privremene zamućenosti vode u bazenu.
Važno je napomenuti da su sve vrijednosti klora i pH-a vode ostale unutar propisanih granica te da voda ostaje sigurna za korištenje, ali zbog predostrožnosti BK Utrina zatvoren je za sve korisnike.
Naši djelatnici trenutno radi na sanaciji problema, te vjerujemo da će se situacija brzo normalizirati. Razumijemo koliko je važno osigurati kvalitetu i sigurnost naših usluga, stoga smo poduzeli sve potrebne korake kako bismo osigurali da se problem riješi što je brže moguće.
Korisnike ćemo redovito obavještavati o napretku sanacije i očekujemo da će se sve usluge vratiti u normalu u najkraćem mogućem roku. Vaša sigurnost i udobnost su naš prioritet, te vam se zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju dok radimo na rješavanju ovog problema.
Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem naših službenih kanala komunikacije.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.