English
Mapa webaKontakt

Snimanje spota, reklame, serije ili filma na objektima USO


 Svima je dobro poznato kako je ustanova USO svojim raznovrsnim objektima i bogatim sadržajima zaslužna za zdravlje i dobru formu profesionalnih sportaša i rekreativaca, no gotovo jednako veliki interes za objektima pokazuju mnogi filmaši te foto i video kreativci sto su prepoznali njihovu fotogenicnost koju koriste u svojim projektima.
 
Takvo sto ne cudi zna li se kako su na objektima radili priznati arhitekti poput Marijana Hržića koji potpisuje KC Dražen Petrović, Vinka Penezića i Krešimira Rogine koji su autori bazena u SP Mladost (šarmu ovoga objekta doprinose i skulpture Plivačice Tomislava Ostoje i Žena Baneta Milenkovića) ili Vjera Bakić i Matthias Kulstrunk koji su za bazenski sklop na Sveticama nagrađeni i godišnjom nagradom ”Viktor Kovačić” Udruženja hrvatskih arhitekata za najuspješnije arhitektonsko ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva u 2016. godini i nagradom ”Vladimir Nazor” za arhitekturu i urbanizam (njihovo se rješenje našlo i među najboljim europskim arhitektonskim projektima nominiranim za bijenalnu Europsku nagradu za suvremenu arhitekturu).
 
 Pored atraktivnih objekata prepoznate su i prirodne ljepote jezera Jarun i Bundek ili Skijališta Sljeme čiji je dodatni plus činjenica da nude prirodni okoliš u srcu metropole što je zbog logistike itekako bitno produkcijama. I upravo stoga je u brojnim filmovima, serijama, dokumentarcima, reklamama ili glazbenim spotovima moguće prepoznati vizure nekog od objekta pod ravnanjem Ustanove.
 
Sat vremena snimanja po službenom cjeniku košta 500kn s PDV-om a više informacija na mail: uso.marketing@sportskiobjekti.hr.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.