English
Mapa webaKontakt


U nedjelju i ponedjeljak besplatno skijanje na Sljemenu

Uz besplatnu žičaru ovaj vikend, Grad Zagreb je danas na Sljemenu otvorio staze za sanjkanje, uključujući noćno sanjkanje danas do 22h i sutra do 20h.
 
Za nedjelju i ponedjeljak Grad je osigurao besplatno skijanje od 09:00 do 16:00 sati uz dodatno zasnježene staze, kao uvod u službeno otvorenje skijaške sezone u utorak, 23. siječnja 2024.
 
Na ovaj način Grad želi posjetiteljima izaći u susret s obzirom da je stara sjedežnica trosjed trajno oštećena u srpanjskom nevremenu te se ide u izgradnju nove. Posjetiteljima su na raspolaganju samo vučnice, a od staza jedino Zeleni i Bijeli spust.
 
Žičara danas i sutra radi od 9-19h, a zadnji autobus ZET-a s vrha Sljemena polazi u 22.40h kod Tomislavovog doma.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.