English
Mapa webaKontakt

Od danas dvorane u Domu sportova krase nova imena

POSTAVLJENE PLOČE SA NOVIM NAZIVOM DVORANA U DOMU SPORTOVA
 

 
Sa radošću javljamo da je dana 6. studenog 2023. godine Upravno vijeće Ustanove za upravljanje sportskim objektima donijelo je odluku o imenovanju Ledene dvorane i Dvojke unutar Doma sportova po zagrebačkim sportskim legendama Mirku Novoselu i Dragutinu Šurbeku.
Od danas …Dvoranu 1 zovemo „Dvorana Mirko Novosel“ a Dvoranu 2 „Dvorana Dragutin Šurbek“

Legendarni Mirko Novosel, jedan od najvećih legendi zagrebačke, hrvatske i jugoslavenske košarke, autor najvećih uspjeha u povijesti Cibone od sada ima svoju dvoranu u kojoj je naša Cibona zabilježila svoje najblistavije trenutke!

Legendarni Dragutin Šurbek, stolnotenisač na europskim je prvenstvima osvojio ukupno 22 odličja dok je na svjetskim prvenstvima osvojio 14 medalja. Na turnirima širom svijeta trijumfirao je 112 puta, od čega je 42 puta je bio pojedinačni pobjednik, 32 puta je slavio u muškim parovima, četiri puta u mješovitim parovima, a 34 puta u momčadskim natjecanjima i istinski je velikan hrvatskog sporta.

Dvorane u Domu sportova sada sjaje s novim imenima, donoseći svježu inspiraciju u sportskom svijetu.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.