English
Mapa webaKontakt

Simply Red i John Newman nastupaju na stadionu ŠRC Šalata

U srijedu, 22.06., i u četvrtak, 23.06.2016., stadion ŠRC Šalata biti će domaćin novog izdanja Zagreb Calling festivala.

Program će u srijedu, 22.06., svojim nastupom od 19:15 sati otvoriti Natali Dizdar. Druga se na scenu, u 20:30 sati, penje grupa Jinx, dok je nastup headlinera, britanskih soul pop legendi Simply Red planiran točno u 22:00. Simply Red dosad su Hrvatsku posjećivali dva puta, a ovo im je prvi dolazak u Zagreb.

U četvrtak, 23.06., prvi nastupaju Quasarr u 19:15, Elemental su na rasporedu od 20:30 sati, a John Newman sa svojim će sastavom izaći na pozornicu u 22:00 sata.

Sve posjetitelje očekuje vrhunski glazbeni spektakl.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.