English
Mapa webaKontakt


U petak kreće sezona klizanja na Šalati

Nakon što su konačno stigle i niže temperature došlo je vrijeme za klizanje pod vedrim nebom na najpopularnijem zagrebačkom klizalištu smještenom na Šalati koje novu sezonu započinje u petak 17. studenoga 2023..
 
Termini za građanstvo su srijedom, četvrtkom i petkom od 18:00 do 19:30 sati, subotom i nedjeljom i blagdanom od 10:45 do 12:15, te poslijepodne od 18:00 do 19:30 i navečer od 20:15 do 21:45 sati.
 
Cijena ulaznice iznosi 3,00  EUR  radnim danom i u jutarnjim terminima vikendom, a 4,00 EUR vikendom  poslijepodne i praznikom/blagdanom. Svi oni koji bi klizali a nemaju svoje klizaljke mogu ih posuditi na Šalati po cijeni od 3,00 EUR radnim danom i vikendom ujutro, te za 4,00 EUR vikendom poslijepodne i navečer.
 
Blagajna se otvara 30 minuta prije početka klizanja, a sve informacije o radu klizališta i terminima pratite na www.sportskiobjekti.hr i putem službenog profila https://www.facebook.com/sportskiobjektizagreb/.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.