English
Mapa webaKontakt

Obavijest za medije: Nakon završetka radova KC Dražen Petrović je apsolutno siguran za korisnike i gledatelje


 Zagreb, 13. listopada 2023.


 
Objava za medije: Nakon završetka radova KC Dražen Petrović je apsolutno siguran za korisnike i gledatelje
 
 
 
Slijedom vijesti o prebacivanju koncerta Klape Rišpet iz KC Dražen Petrović u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, ističemo da sigurnosni uvjeti u KC Dražen Petrović nisu razlog promjene mjesta održavanja koncerta.
 
Dvorana KC Dražen Petrović tehnički je ispravna i sigurna za korištenje, dokaz čemu je to što je prošli tjedan u dvorani održano više domaćih i međunarodnih košarkaških utakmica. Svi najavljeni programi i događaji u KC Dražen Petrović održat će se u terminima kako je i planirano, počevši s Aura Cupom, međunarodnim natjecanjem u ritmičkoj gimnastici koje započinje danas, a broji više od 250 gimnastičarki s čak pet kontinenata. Samo tijekom ovog vikenda na tribinama KC Dražen očekuje se više tisuća gledatelja i navijača.
 
S obzirom na činjenicu da Domu sportova predstoji obnova, Ustanova upravljanje sportskim objektima je klubovima, korisnicima Doma sportova, nastojala osigurati zamjenske lokacije za održavanje treninga i natjecanja. Slijedom navedenog, u dvorani KC Dražen Petrović u proteklom su razdoblju izvedeni radovi prilagodbe dvorane za ostale sportove koji su uključivali prilagodbu parketne podloge i uvlačenje tzv. teleskopskih tribina, obzirom da se zbog blizine tribina terenu u dvorani dosad mogla igrati isključivo košarka. Zahvaljujući spomenutim radovima, u predstojećem će razdoblju dvorana biti na raspolaganju i ostalim sportovima.
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.