English
Mapa webaKontakt

Pripadnici treće životne dobi obilježili maskenbal

U utorak, 09. veljače 2016. u trim kabinetu na PJ Šalata u vrijeme odvijanja rekreacije za osobe treće životne dobi vježbalo se pod maskama.

Tako su se među vježbačima našli glasnogovornica vlade, herc dama, indijanac i drugi šaroliki vježbači. 

Ovaj sada već tradicionalni interni maskenbal obilježen je u pozitivnoj komunikaciji, veselo, uz plesne korake, krafne i piće, a na kraju s teškom mukom i mokri od znoja vrijedna  komisija izabrala je tri najbolje maske koje su osvojile lijepe i korisne nagrade osigurne od Ustanove.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.