English
Mapa webaKontakt


Hipodrom se oprostio od svoja dva konja

Hipodrom se danas, 15. travnja 2016., oprostio od svoja dva prekrasna konja, koji su dobili svoje nove domove.
 
Konji su donirani u terapijske svrhe za osobe s posebnim potrebama, te vjerujemo kako će svojim dolaskom pomoći i razveseliti one kojima su najpotrebniji.
 
Lyra, kobila, pasmine češki sportski pony, koja je bila dio škole jahanja na Hipodromu, darovana je Konjičkom klubu osoba s invaliditetom Hiron iz Velike Gorice.
 
Centru za rehabilitaciju Stančić iz Dugog sela, darovan je Aki Bitter Oak, pasmine hrvatski kasač, koji je trčao kasačke utrke, pobjedio u kasačkom derbiju 2002., a na Hipodromu je “radio” u školi jahanja, te je vozio kočiju.
 
Ustanovi nije prvi puta da daruje konje u terapijske svrhe, tako je kao Podružnica Zagrebačkog holding, 2011. godine, darovala konja Bakija, Udruzi Krila.
 
Baki i danas uživa u novom domu, a isto možemo poželjeti i priželjkivati za Lyru i Akija.

Aki i Lyra.jpg
Lyra, Tena i Darko Matić-Konjicki klub  osoba s invaliditetom Hiron, rukovoditelj Hipodroma Dragomir Jurjević.JPG
Aki Bitter Oak.JPG
Dragana Blažević,Centar za rehabilitaciju Stančić, Aki, Marinko Tomić, ravnatelj Ustanove.JPG
Tena i Darko Matić, Dragomir Jurjević, Dragana Blažević.JPG

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.