English
Mapa webaKontakt


Utrka "Trči sa srcem" na RŠC Jarun

U nedjelju, 15. svibnja 2016. godine na RŠC Jarun održati će se utrka "Trči sa srcem" koja za cilj ima osvještavanje javnosti o bolesti zatajivanja srca.

Start utrke je na Malom jezeru kod polivalentnog igrališta s početkom u 10:00 sati, a cijelo događanje trajati će od 9:00 do 11:30 sati.
 
Za sudionike utrke i građane biti će organizirano stručno mjerenje arterijskog tlaka, te određivanje glukoze i ukupnog kolesterola u krvi.

Više o samoj akciji možete pronaći ovdje


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.