English
Mapa webaKontakt


Produženi vikend uz mnoštvo događanja na RŠC Jarun

Ukoliko ostajete u gradu, i ne znate kako bi proveli vikend donosimo vam par informacija o događanjima koji će se obilježavati na RŠC Jarun.

Od 27.05. do 29.05., na Jarunu će se obilježavati Dan Grada Zagreba - Utrka neretvanskih lađara, Dan Oružanih snaga RH, te Screen on the Green.

Dan Grada Zagreba - Utrka neretvanskih lađara

U organizaciji Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba, Udruge lađara Neretve i Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu na RŠC Jarun održati će se utrka tradicionalnih neretvanskih lađa.

Utrka će se održati 28.05., povodom dana Grada Zagreba.

Cjelodnevni program, u kojem će se i građani moći okušati u veslanju lađa, te dobrovoljno darivati krv, kulminirati će utrkom desetak ponajboljih lađarskih posada s tradicionalnog Maratona lađa koji se održava svake godine na rijeci Neretvi.

Program započinje u 12 sati, a start utrke je u 18:00 sati.

Dan Oružanih snaga RH

U subotu, 28.05., na RŠC Jarun MORH obilježava Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dan Hrvatske kopnene vojske. Koristiti će prostor između dva ulaza (ulaz Hrvatski sokol i ulaz Hrgovići) pa će od 8:00 do 13:00 sati taj dio prometnice Aleje Matije Ljubeka biti će zatvoren za promet svih motornih vozila. U istom vremenu Regatna staza neće se moći koristiti.

Screen on the Green - Kino na otvorenom

Zahvaljujući projektu Screen on the Green i ove godine možete uživati uz filmske projekcije na otvorenom na RŠC Jarun. Šesto izdanje ovog popularnog projekta na rasporedu je od 27.05. do 29.05.2016., a projekcije počinju oko 21:15 sati. Cijeli program možete pronaći na sljedećem link-u


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.