English
Mapa webaKontakt

Svečano podizanje Plave zastave na RŠC Jarun

U subotu, 11. lipnja 2016., na RŠC Jarun, na otoku Trešnjevka, održati će se svečano podizanje Plave zastave, s početkom u 12:30 sati.

Za tu prigodu spasioci Ustanove izvesti će i pokaznu vježbu.    

Trinaestu godinu za redom na Jarunu će se vijoriti Plave zastave, i to njih četiri  - Otok Trešnjevka, Veliko jezero – jug, Malo jezero i Otok Veslača.  
 
Plava zastava predstavlja međunarodni standard za čiste, sigurne i dobro održavane plaže i prateće objekte.

To je priznanje koje vrijedi samo jednu sezonu, tako da svaku godinu iznova treba zadovoljiti strogo definirane kriterije, što Jarunu već  13-tu godinu za redom uspješno uspijeva.

Podsjetimo, na Jarunu i Bundeku kupališna sezona počela je 01. lipnja 2016. godine.

Program i satnica

12:30 h Okupljanje sudionika
12:40 h Pozdravni govori
Himna
Podizanje Plave zastave
12:55 h Pokazna vježba Spasilačke službePrijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.