English
Mapa webaKontakt


Volonterska akcija - Uređenje RŠC Jarun

U subotu, 25. lipnja 2016. s početkom u 10:00 sati održati će se volonterska akcija uređenja RŠC Jarun, a koju se provesti djelatnici ustanove Upravljanje sportskim objektima.
 
Bojanje zgrade Doma sportaša glavna je aktivnost volonterske akcije koja će se intenzivno koristiti tijekom nadolazećih 3. Europskih sveučilišnih igara.
 
Podsjetimo, kroz 15 dana u srpnju ove godine, 5000 studenata iz 45 europskih zemalja i preko 300 različitih sveučilišta natjecati će se u 21 sportu u Zagrebu i Rijeci.
 
RŠC Jarun biti će domaćin sportašima odbojke na pijesku i veslačima, te će upravo zgrada Doma sportaša kao glavni objekt na Jarunu biti u samom centru zbivanja tijekom sveučilišnih igara.
 
Uređenjem centra želimo doprinijeli promicanju volonterstva i zajedništva, a sve u cilju da posjetitelje i sudionike nadolazećih Europskih sveučilišnih igara dočeka ljepši i uređeniji Jarun, baš kako je to bilo i davne 1987. godine.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.