English
Mapa webaKontakt

Rekreativno plivanje u prugama za građanstvo na ŠRC Šalata

Kao i svakog ljeta, u mjesecu kolovozu, na bazenu ŠRC Šalata, organizira se rekreativno plivanje u 50 metarskim prugama za građanstvo.

Početak programa je 01.08.2016. godine, a održavati će se svaki radni dan od ponedjeljka do petka ( osim 05.08.) u terminu od 18:00 do 20:00 sati.

Programu se može pristupiti uz predočenje mjesečne ulaznice koja se kupuje na blagajni bazena u vrijeme trajanja rekreacije za građanstvo ili kupnjom jednokratne ulazlnice po cijeni od 15,00 kuna.

U programu mogu sudjelovati samo odrasli plivači, a na raspolaganju su 2 pruge.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.