English
Mapa webaKontakt


U nedjelju zadnji dan skijanja na Sljemenu

Zbog nepovoljnih vremenskih neprilika i pomanjkanja snijega na svim skijaškim stazama na Sljemenu u ponedjeljak se zatvaraju staze pa je nedjelja 19. 03. zadnja prilika da svi ljubitelji skijanja uživaju u korištenju naših skijaških terena posljednji put ove sezone.
 
Sa Sljemena pozivaju sve građane da dođu na besplatno skijanje posljednjeg dana uz zahvalu svima i obećanje da će iduća sezona biti još bolja od ove.
 
Za sve građane koji žele vratiti čip karticu biti će otvorena blagajna na Crvenom spustu do 16:00 sati a ukoliku nisu u mogućnosti da je vrate istu će moći koristiti i sljedeću sezonu. Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.