English
Mapa webaKontakt

Ne propustite Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox u Domu sportova

Stalno rastući kolektiv Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox koji okuplja više od 70 izvođača proteklih je godina postao prava YouTube senzacija zahavaljujući obradama poznatih glazbenih hitova a u sklopu svoje europske turneje gostuju 31.03. u maloj dvorani Doma sportova.

Svjetsku slavu ova je glazbena megaskupina doslovce stekla preko noći a ono što ih čini posebnim i drugačijim od brojnih cover bandova je originalnost i svježina koju uspjevaju udahnuti dobro poznatim svjetskim glazbenim hitovima koji, po sudu fanova, nerijetko zvuče bolje i od originalnih verzija.  O velikom interesu publike za njihovim koncertima najbolje svjedoči činjenica da se radi o turneji koja je ponovljena upravo na zahtjev publike nakon što su nedavno rasprodani koncerti u 75 gradova Europe i 45 gradova Sjeverne Amerike.

Posebno iznenađenje na zagrebačkom koncertu su i lokalne plesne snage koje je za ovaj događaj okupio plesni klub Jump’n’Swing Zagreb tako da uz odličnu zabavu na glazbenoj sceni posjetitelji mogu očekivati i zabavu na plesnom podiju. Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.