English
Mapa webaKontakt


Dom sportova domaćin međunarodnog turnira u badmintonu

Dom sportova je od 13. do 16.04. domaćin 19. izdanja turnira Victor Croatian International, međunarodnog turnira u badmintonu koji je dio europskog kruga te se boduje za svjetsku ljestvicu.

Ovogodišnje izdanje okupilo je igrače iz čak 30 zemalja, a zaprimljeno je ukupno 187 prijava u pet konkunrecija (muškarci i žene pojedinačno, muški i ženski parovi te mješoviti parovi).

Na turniru nastupa i 16 hrvatskih igrača.

Kvalifikacije su bile na rasporedu u četvrtak od 14h, a glavni dio turnira počinje u petak u 9 sati. Finala su na rasporedu u nedjelju.

Ulaz u dvoranu je besplatan.
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.