English
Mapa webaKontakt

Šesti ITTF Challenge Zagreb Open

Odmah nakon završetka Zagipinga koji je ugostio mlade stolnotenisače u Domu sportova je započeo šesti po redu ITTF Challenge Zagreb Open na kojem su se okupili ponajbolji svjetski stolnotenisači.

„Čak 340 igrača iz 51 zemlje Europe i svijeta stiglo je na trunir koji je po kvaliteti iznimno jak. Znači tu su japanski i korejski igrači, stolnotenisači iz Tajpeha,  Nijemci, Francuzi... Sve što vrijedi u stolnom tenisu je ovdje“, rekao je direktor turnira Renato Čengić potvrdivši da je šesto izdanje ujedno i najmasovnije do sada.

Hrvatsku predstavlja 40-tak stolnotenisača i stolnotenisačica u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji a turnir traje od 2. do 6. svibnja. Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.