English
Mapa webaKontakt


Na Šalati obilježen Olimpijski dan

Djeca predškolskog uzrasta, polaznici redovnog programa sportske škole ustanove Upravljanje sportskim objektima, u sklopu svojih sportsko rekreacijskih aktivnosti prigodno su u četvrtak 4. svibnja na SRC Šalata obilježili međunarodni Olimpijski dan.
Djeca i stručni voditelji redovnog programa Ustanove, koji za cilj ima okupljanje i poticanje što većeg broja djece da se bave sportom, ove godine uključili su se u globalnu proslavu Međunarodnog olimpijskog dana kao jedna od 11 različitih programskih aktivnosti koje Hrvatska olimpijska akademija i Hrvatski olimpijski odbor u suradnji sa svojim partnerima provode na nacionalnoj razini već osmu godinu za redom.
Na Šalati se okupilo dvjestotinjak djece iz Zagreba i Zagrebačke županije. Demonstrirali su svoju vještinu u koturaljkanju i malom tenisu uz pomoć stručnih osoba, družili se te kroz igru i zabavu učili o pozitivnim vrijednostima sporta i sportskih aktivnosti.
Međunarodni olimpijski dan posvećen je proslavi rođenja olimpijske ideje o obnovi Igara 23. lipnja 1894. godine u pariškoj Sorboni, a svake ga godine obilježi više od 200 nacionalnih olimpijskih odbora diljem svijeta. Jedan od osnovnih ciljeva proslave je poticanje na bavljenje sportom što više građana, a posebice djece i mladih u svim krajevima svijeta, bez obzira na njihove motoričke i druge sposobnosti.
Događanju su bili nazočni i ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić, koordinatorica programa Vasvija Osmanagić, voditelj SRC Šalate Zvonimir Perko  i voditeljica Programa proslave Međunarodnog olimpijskog dana na nacionalnoj razini Danira Bilić.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.