English
Mapa webaKontakt


19. Međunarodni sajam Mineral Expo u Domu sportova

Tradicionalni Međunarodni sajam Mineral Expo ove će se godine održati u svom produženom izdanju te će trajati tri dana, od 19. do 21. svibnja, s još većim brojem novih izlagača iz zemlje i inozemstva te s proširenim asortimanom robe.  19. Mineral Expro će se održati u Domu sportova a dolazak su najavili izlagači iz Slovenije, BiH, Mađarske, Češke, Njemačke, Poljske, Kosova ali i iz  udaljenih Indije, Pakistana i Kine, te naravno Hrvatske.

Sajam ima prodajni i edukativni aspekt a posjetitelji mogu pronaći  neobrađene minerale iz cijelog svijeta, originalne fosile, nakit te ukrasne i uporabne predmete od poludragog kamenja. Jednako tako posjetitelji mogu uživati u zanimljivim izložbama koje se postavljaju svake godine u suradnji s geološkim i speleološkim društvima, mogu iskoristiti uslugu verificiranog gemologa kako bi procijenili vrijednosti svog nakita a mogu i kupiti neki od brojnih naslova stručne literature koje na sajmu nude izdavačke kuće.

Sajam svakog dana traje od 10:00 do 20:00 sati, cijena jednodnevne ulaznice je 20 kuna (za sva tri dana 30 kuna) dok je za djecu do 14 godina i grupama učenika omogućen besplatan ulaz te je osigurano stručno vodstvo. 
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.