English
Mapa webaKontakt


Obilježavanje Olimpijskog dana i promocija hokeja na travi

Nakon što je početkom svibnja na SRC Šalata obilježen Međunarodni olimpijski dan promocija olimpijskih vrijednosti i poticanje građanstva na bavljenje sportskim aktivnostima nastavlja se na hokejskom terenu za travu Sportskog parka Mladost. S ciljem promocije tog sporta i povećanja broja novih malih hokejaša i hokejašica od šest do 12 godina starosti u nedjelju 21. 05. će biti održana demonstracija sporta na hokejskom terenu. Demonstraciju će, između 16:00 i 21:00 sati održati članovi HAHK Mladost i Malih sportaša a počasna gošća biti će državna tajnica za šport Janica Kostelić koja bi trebala otvoriti ovu manifestaciju simboličnim udarcem loptice hokejskom palicom.

Djeca i stručni voditelji redovnog programa Ustanove, koji za cilj ima okupljanje i poticanje što većeg broja djece da se bave sportom, ove godine uključili su se u globalnu proslavu Međunarodnog olimpijskog dana kao jedna od 11 različitih programskih aktivnosti koje Hrvatska olimpijska akademija i Hrvatski olimpijski odbor u suradnji sa svojim partnerima provode na nacionalnoj razini već osmu godinu za redom.

Međunarodni olimpijski dan posvećen je proslavi rođenja olimpijske ideje o obnovi Igara 23. lipnja 1894. godine u pariškoj Sorboni, a svake ga godine obilježi više od 200 nacionalnih olimpijskih odbora diljem svijeta. Jedan od osnovnih ciljeva proslave je poticanje na bavljenje sportom što više građana, a posebice djece i mladih u svim krajevima svijeta, bez obzira na njihove motoričke i druge sposobnosti.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.