English
Mapa webaKontakt

Memorijal Matija Ljubek i 2. Zagreb Open Water Festival na Jarunu

Tijekom vikenda pred nama očekuje nas još jedno Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba u kajaku i kanuu na mirnim vodama u sklopu kojega će se u subotu 20. svibnja s početkom u 10:00 sati na RSC Jarun održati tradicionalna 16. Međunarodna memorijalna utrka Matija Ljubek u čast našem slavnom olimpijcu.

Natjecanje počinje u 10:00 sati a svoje sudjelovanje su potvrdili natjecatelji iz Tajvana, Srbije, Bosne i Hercegovine, Austrije i Slovenije.

Osim regate i Međunarodne memorijalne utrke održat će se i utrka u Dragon čamcima na kojoj će nastupiti lađari iz Metkovića koji su lani odnijeli pobjedu te brojni drugi lađari i veslački klubovi. To će ujedno biti i prilika posjetiteljima da isprobaju Dragon čamce uz stručno vodstvo tima Kajak kanu kluba Matija Ljubek.

Drugog dana, u nedjelju 21. svibnja, održati će se drugi po redu Zagreb Open Water Festival koji će ponuditi maraton za kajak kanu i, nakon njega, SUPer Surfers Challenge – atraktivnu utrku veslanja na dasci za profesionalce i amatere.  Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.