English
Mapa webaKontakt

Krenuli upisi u Dječji ljetni kamp 2017.

Tradicionalni program Dječji ljetni kamp, što ga ustanova Upravljanje sportskim objektima organizira za svoje najmlađe korisnike nakon završetka škole, provoditi će se i ove godine od 19. lipnja  do 28.  srpnja na lokacijama RSC Jarun i Sportskog parka Mladost. Ove godine program je uvršten u godišnju proslavu Međunarodnog olimpijskog dana (MOD)  u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije u lipnju 2017. godine, a u sklopu čega će 23. lipnja biti obilježen Olimpijski dan. 
 
Ideja je da se organizacijom ljetnih kampova za djecu i mlade u mjestu stanovanja ponudi mogućnost organiziranog i zabavnog korištenja viška slobodnog vremena što se javlja tijekom ljetnih školskih praznika.  Program je namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta od 7 do 12 godina te uključuje organizaciju različitih sportsko-rekreacijskih aktivnosti, ekološku radionicu, radionicu sigurnosti na vodi i edukacija o zaštiti kože od sunca. Dječji ljetni kamp je zamišljen kao dnevni boravak djece na objektima ustanove, a cijena programa iznosi 500 kuna uz uključeni ručak. 
 
Sportsko-rekreacijske aktivnosti nude plivanje, odbojku, nogomet, košarku, badminton, mini golf, stolni tenis, viseću kuglanu te različite elementarne i štafetne igre. U ekološkoj radionici mladi polaznici će imati priliku upoznati biljni i životinjski svijet RSC Jarun, saznati nešto o povijesti nastanka jarunskih jezera te  naučiti kako se rade terenska mjerenja kakvoće vode. Radionica sigurnosti na vodi usmjerena je ka upoznavanju s opasnostima na vodi i pravilima ponašanja u blizini vode.  Kompletan program i radionice vode iskusni kineziolozi, biolozi i licencirani spasioci.
 
Program se uspješno provodi od 2014. godine, a kontinuiran rast broja korisnika kroz godine pokazuje da se potražnja za ovim programom povećava.
 
Informacije i prijave za kamp na broj telefona 091 5173 551 ili na mail ljetni.kamp@sportskiobjekti.hr

Preuzmi letak.

Upute za roditelje preuzmite ovdje.

Dnevni raspored preuzmite ovdje.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.