English
Mapa webaKontakt


Krenuo program Dječjeg ljetnog kampa 2017.

Program Dječjeg ljetnog kampa, što ga ustanova Upravljanje sportskim objektima organizira za svoje najmlađe korisnike nakon završetka škole, u ponedjeljak 19. lipnja  je dočekao svoju prvu grupu polaznika na RSC Jarun i SP Mladost. Riječ je o  djeci osnovnoškolskog uzrasta od 7 do 12 godina a prvog dana kampa maleni polaznici su uživali u nizu sportskih aktivnosti poput graničara, stolnog tenisa i mini golfa te im je održana prezentacija odbojke na SP Mladost gdje su prošli i edukaciju o zaštiti od sunca koju je organizirao sponzor La Roche-Posay.
 
Program Dječjeg ljetnog kampa, koji je ove godine uvršten u godišnju proslavu Međunarodnog olimpijskog dana (MOD)  u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije, potrajati će do kraja srpnja a tijekom njegova trajanja polaznicima će biti prezentirani i sportovi poput tenisa, atletike, hokeja na travi i juda.
Pored edukacije o važnosti zaštite kože od sunca u programu su se našle i ekološka radionica te radionica sigurnosti na vodi kroz koje će polaznike provest iskusni biolozi te licencirani spasioci. U ekološkoj radionici mladi polaznici će imati priliku upoznati biljni i životinjski svijet RSC Jarun, saznati nešto o povijesti nastanka jarunskih jezera te  naučiti kako se rade terenska mjerenja kakvoće vode. Radionica sigurnosti na vodi usmjerena je ka upoznavanju s opasnostima na vodi i pravilima ponašanja u blizini vode.  
 
Dječji ljetni kamp je zamišljen kao dnevni boravak djece na objektima ustanove, cijena programa iznosi 500 kuna uz uključeni ručak a prijave i upisi u program otvorene su tijekom cijelog trajanja kampa ili do popunjavanja svih slobodnih mjesta.   
 
Informacije i prijave za kamp na broj telefona 091 5173 551 ili na mail ljetni.kamp@sportskiobjekti.hr
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.