English
Mapa webaKontakt

Balkansko prvenstvo u dresurnom jahanju na Hipodromu

Zagrebački Hipodrom biti će domaćinom Balkanskog prvenstva u dresurnom jahanju koje će se po prvi put održati u hrvatskoj metropoli i to od 30. lipnja do 2. srpnja. 

Natjecanje zajednički organiziraju Hrvatski konjički savez i Zagrebački konjički savez a svoje nastupe su potvrdili natjecatelji iz Turske, Bugarske, Rumunjske, Grčke, Slovenije, Srbije te najuspješniji hrvatski dresurni jahači. Program svakog dana počinje u 09:00 sati, a uključuje kategorije za seniore, mlade jahače, juniore i djecu tako da je raspon dobi natjecatelja od 12 pa sve do 60, 70 godina, što natjecanje čini posebno atraktivnim.

„Ovo je sjajna prilika da mlađe generacije gledaju starije i iskusnije jahače te da uče od njih baš kao što je prilika da iskusniji veterani podijele svoje vještine s mlađim generacijama. To je prilično jedinstvena situacija i jako je malo sportova u kojima se natjecateljski dio karijere može protegnuti desetljećima i gdje se nadolazeće generacije mogu natjecati protiv svojih idola“, rekao je povodom početka prvenstva Ingmar De Vos, predsjednik FEI-a. 
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.